Kristel Dom, General Manager Canal House

"Canal House Hotel te Amsterdam onderdeel van de Curious Hotel Group, doet met veel plezier gedurende  de afgelopen 2 jaar  zaken met Van Dijk Bouw.
De reden? Van Dijk Bouw is een betrouwbare partner, ze denken met ons mee zijn zeer flexibel en passen hun schema indien mogelijk aan, aan onze wensen. Zijn zijn voor vele projecten inzetbaar zoals het op maat maken van onze luiken ten behoeve van het airconditioning systeem, het inspecteren van onze riolering i.v.m. een lekkage, het op maat maken van een glazen deur tot het verzorgen van een steigerbouw die adhoc geleverd moest worden.
Nog specialer  is de oplossing die zij bedacht hebben voor onze  monumentale  deur! Ik wilde perse de entrée 24/7 365 dagen open hebben voor onze gasten. Zij construeerden naadloos een glazen sluisconstructie, zodat wij het gehele jaar door onze buitendeur open kunnen houden zonder dat het naar binnen tocht. Al met al is het prettig om met een bedrijf te werken dat zo divers is in het aanbod van zijn diensten, en ….ook minstens even belangrijk zijn zij beide vriendelijk & gemakkelijk in de omgang".
 
Overzicht
CONTACT
Van Dijk B.V.
Parallelweg 11
3931 MS Woudenberg

Tel: 06-10.92.96.94
E-mail: info@vandijk-bv.nl
Contact opnemen >
 
Copyright © 2013 - 2021